Over In2Design

Carl Bouckaert, zaakvoerder, heeft een achtergrond in de grafische vormgeving. Na een 5-tal jaren actief te zijn geweest in de reclame sector, heeft hij besloten zich om te scholen tot schrijnwerker. Deze achtergrond helpt hem in het ontwerpen van zijn creaties en dit steeds in nauwe samenwerking met de klant. Dit levert boeiende en originele ontwerpen op.

Uw dromen en wensen zetten we steeds om in een feilloze afwerking en houden steeds rekening met uw vooropgezette planning en budget. In2design weet u steeds te verrassen en zelf uw verwachtingen te overtreffen.

Materialen

Bij In2design werken we met verschillende leveranciers waardoor we een heel breed spectrum aan materialen kunnen aanbieden.

We zijn o.a. een erkende verwerker en plaatser van Hi-Macs (solid surface product)  is een innovatief, niet-poreus materiaal dat door zijn veelzijdigheid en kwaliteit voor tal van doeleinden kan gebruikt worden: van keukens en badkamers over winkelinrichting. Voor meer informatie @Hi-macs.be.

Daarnaast werken we met alle gangbare materialen zoals fineer, melamine en laminaten. Indien gewenst kunnen we zelfs ook met massieve houtsoorten werken.

Maatwerk

Bij In2design richten we ons voornamelijk op moderne en hedendaagse ontwerpen. Daarnaast hebben we ook al verschillende realisaties verwezenlijkt in landelijke stijl. Elk ontwerp is uniek en tailor-made naar de wensen en verwachtingen van de klant.

Doordat al onze realisaties in ons eigen atelier in Willebroek gemaakt worden, zijn we trots dat we het label “Handmade in Belgium” hebben verkregen.

CARLBOUCKAERT.BE

De meubels geven een internationale uitstraling door de combinatie van functie, esthetiek en kwaliteit.